Institut Educació Secundària El Caminàs
   PROFESSORAT    CASTELLANO
Projecte BBVA- Estalvia amb PEKU
Som un grup d'alumnes de segon d'ESO a l'IES El Caminàs de Castelló. El nostre objectiu és recaptar diners per a Creu Roja, per a ajudar a les persones en situació d'extrema vulnerabilitat. En concret, ens hem proposat com a objectiu aconseguir 3000 €. El que perseguim és ajudar al nombre més gran de persones possible, per açò estem molt compromesos i treballem amb molta il·lusió en aquest projecte.

Estem realitzant diverses accions, d'una banda mercats ambulants solidaris on venem fermalls, punts de llibre i broquetes de llepolies. Igualment tenim disponibilitat per a arreplegar comandes i personalitzar-les al gust del client.

Des d'ara fins a maig realitzarem moltes més accions per a aconseguir el nostre objectiu, mentre aprenem conceptes d'educació financera. En les nostres xarxes socials anirem informant de tots els nous productes i esdeveniments que anem realitzant, i podreu estar al dia dels nostres assoliments.

Estem presents en:
Finalment, dir-vos que tenim una mascota molt xula, es diu Peku!, el seu nom ve del llatí pecunia, que significa diners.
Estem molt il·lusionats/des i us animem al fet que col·laboreu!
ENLLAÇOS
D'INTERÉS
INSTITUT EDUCACIÓ SECUNDÀRIA EL CAMINÀS.
C/ Pintor Soler Blasco, 3. Castelló de la Plana 12003
Tel. 964738995 | Mail : 12004217@gva.es
Aceptar
En aquesta web fem servir cookies pròpies i de tercers per proporcionar-te el nostre millor servei. Si continues navegant, considerarem que acceptes el seu ús. més informació aquí