Institut Educació Secundària El Caminàs
   PROFESSORAT    CASTELLANO
Posa el teu institut pels núvols
En l'actualitat, l'alt cost de l'equipament i infraestructura informàtica presents al món laboral, dificulten la seua disponibilitat en els centres educatius i, a més, és un dels principals impediments perquè els i les alumnes puguen fer ús d'aquest tipus de tecnologies.
 
Tradicionalment, per a pal·liar aquesta falta de contacte amb tecnologies i altres recursos que ja s'utilitzen àmpliament en les empreses, els centres educatius recorren a solucions tals com l'ús de simuladors, màquines virtuals locals o accés a serveis en línia gratuïts.
 
La utilització d'aquest tipus de solucions, encara que vàlides per a l'aprenentatge, sempre implica una sèrie de limitacions, com són el no disposar de totes les funcions existents a la versió real, la visualització de publicitat no desitjada o la pèrdua de prestacions.
 
Creiem necessària la incorporació de serveis en el núvol pel que fa a infraestructura, que s'utilitze pel nostre alumnat en aquells mòduls formatius que estan relacionats amb l'administració i implantació web i l'administració de serveis en xarxa i Internet.
 
Amb el desenvolupament d'aquest projecte durant el curs acadèmic 2016/2017, desitgem que el nostre alumnat tinga accés a serveis de dades, d'aplicacions i de màquines virtualitzades en les mateixes condicions amb les quals es trobaran una vegada hagen finalitzat la seua formació en el centre educatiu, en el moment de la seua inserció al mercat laboral. Açò els permetrà obtenir un avantatge estratègic i una formació de valor afegit respecte a altres professionals o estudiants d'altres centres.
 
 
 
ENLLAÇOS
D'INTERÉS
INSTITUT EDUCACIÓ SECUNDÀRIA EL CAMINÀS.
C/ Pintor Soler Blasco, 3. Castelló de la Plana 12003
Tel. 964738995 | Mail : 12004217@gva.es
Aceptar
En aquesta web fem servir cookies pròpies i de tercers per proporcionar-te el nostre millor servei. Si continues navegant, considerarem que acceptes el seu ús. més informació aquí