Institut Educació Secundària El Caminàs
   PROFESSORAT    CASTELLANO
Jornada d`estudis informàtica a distància
Ahir es van reunir companys del Institut Obert de Catalunya (IOC), del CPIFP Los Enlaces de Saragossa, de l'IES Camp de Morvedre de Sagunt i de l'IES El Caminàs de Castelló per realitzar un intercanvi d'experiències sobre la docència en els cicles formatius de FP de la família d'Informàtica i Comunicacions en la modalitat de distància o semipresencial, tot això, amb l'objectiu de millorar l'aprenentatge del nostre alumnat.


Al llarg de la jornada, els docents van compartir l'organització i els problemes específics d'aquest tipus d'ensenyament que es troben a l'hora de realitzar la seva labor:

  • La formació de professorat a distància, a càrrec de José Muñoz, assessor TAEA del CEFIRE de Castelló.
  • Àlvar Serrano va mostrar la situació actual de la formació a distància en el Pais Valencià i com van ser els principis en l'IES El Caminàs, un dels tres centres pilots de la nostra Comunitat durant el curs 2007-2008.
  • La relació del nostre centre amb el teixit empresarial i institucions de Castelló va ser a càrrec de Vicent Martinavarro.
  • Maria Barberà va explicar com es realitza l'acció tutorial a distància i va obrir les portes de l'aula virtual del mòdul formatiu que imparteix en anglès.
  • Suso González i Pasqual González van mostrar com, involucrant a les empreses, es compaginen la FCT i el mòdul Projecte.
  • Finalment, Cristian García va parlar del disseny i elaboració de recursos educatius oberts (REVA).
Finalment, nomenar la implicació i l'ajuda de Sergio Mestre i Inés Altaba, directors del CEFIRE de Castelló i de l'IES el Caminàs.
Compartir:
CATEGORIES
Events
ExtraEscolars
Cursos
Empreses
ENLLAÇOS
D'INTERÉS
INSTITUT EDUCACIÓ SECUNDÀRIA EL CAMINÀS.
C/ Pintor Soler Blasco, 3. Castelló de la Plana 12003
Tel. 964738995 | Mail : 12004217@edu.gva.es
Aceptar
En aquesta web fem servir cookies pròpies i de tercers per proporcionar-te el nostre millor servei. Si continues navegant, considerarem que acceptes el seu ús. més informació aquí