Institut Educació Secundària El Caminàs
   PROFESSORAT    CASTELLANO
Batxillerat
Presentació
Grups
El Batxillerat té com a finalitat la formació general dels alumnes i de les alumnes, així com la seua orientació i preparació per a aconseguir una maduresa intel·lectual i humana que els permeta integrar-se en la vida activa o continuar estudis superiors, tant universitaris com de Formació Professional específica de grau superior.

Als estudis del batxillerat poden accedir les alumnes i els alumnes que estiguen en possessió del títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria.

El Batxillerat forma part de l'Educació Secundària i comprén dos cursos acadèmics, que els estudiants cursaran generalment a partir de Els setze anys d'edat. El Batxillerat es desenrotlla en dues modalitats: de Ciències i Tecnologia i d'Humanitats i Ciències Socials. El currículum del Batxillerat té com a objectiu desenrotllar en les alumnes i en els alumnes entre altres les capacitats següents:
  • Dominar el valencià i el castellà.
  • Expressar-se amb fluïdesa i correcció en una llengua estrangera.
  • Analitzar i valorar críticament les realitats del món contemporani i els antecedents i factors que influïxen en ell.
  • Comprendre els elements fonamentals de la investigació i del mètode científic.
ENLLAÇOS
D'INTERÉS
INSTITUT EDUCACIÓ SECUNDÀRIA EL CAMINÀS.
C/ Pintor Soler Blasco, 3. Castelló de la Plana 12003
Tel. 964738995 | Mail : 12004217@gva.es
Aceptar
En aquesta web fem servir cookies pròpies i de tercers per proporcionar-te el nostre millor servei. Si continues navegant, considerarem que acceptes el seu ús. més informació aquí