Institut Educació Secundària El Caminàs
   PROFESORADO    VALENCIÀ
PEAFS. Projecte d'esport, activitats físiques i salut. Caminasenmoviment#

Escalada a l’IES EL CAMINÀS                            CAMINÀSENMOVIMENT#

El passat 25 de Novembre, vam rebre una magnífica visita de l’escalador castellonenc Pasqual Fuster. Ens ca ensenyar molt del material que s’utilitza per a l’escalada en muntanya, explicant el seu funcionament. També, ens va mostrar les característiques de l’esport amb imatges impressionants que han captat l’atenció de l’alumnat de 2n y 3r ESO PMAR.

                Amb aquesta xerrada de Pascual, també hem conegut de manera propera les escalades i totes les experiències viscudes per l’alpinista a muntanyes d’arreu del món, ens vaparlar de les seues aventures a l’alta muntanya i de com es prepara físicament i mentalment a les seues expedicions. La xerrada s’emmarca dins del projecte d’esports, activitats físiques i salut, Caminasenmoviment#.  Un plaer rebre a experts en aquesta matèria.

Gràcies Pascual

Aquí podeu descarregar el document de la xerrada.

Amb la col·laboració de 

Mindfulness a l’IES EL CAMINÀS

                La nostra monitora de mindfulnees Pilar Aleixandre va realitzar dues sessions amb els 3r ESO de l'IES El Caminàs, durant el mes de Novembre, amb els objectius següents:

  • Reconèixer patrons de comportament.
  • Estimular l'actitud proactiva i resilient.
  • Estimular l'autoconeixement i l'autoestima
  • Adonar-se dels seus estats emocionals.
  • Viure en el present.
  • Canviar el focus d'atenció.
  • Transitar i eixir de l'emoció de manera productiva.
  • Augmentar i potenciar l'autoestima i l'autocura.

Apostem per l'aprenentatge de la gestió de les emocions, la qual cosa contribueix en la millora de la salut del nostre alumnat.

SENDERISME AL TOSSAL GROS
(4r ESO i 2n PMAR)

Durant aquest trimestre vam poder gaudir de l'activitat de senderisme al Tossal Gros. Passarem un dia a la natura, ple d'aventura, companyonia i activitat física.

JORNADA D’ATLETISME AL GAETÀ HUGUET
(3r ESO)

El dijous, 15 de desembre, vam poder gaudir d’una activitat en la que practicarem diferents proves i concursos d'Atletisme a les Pistes Gaetà Huguet: bot de llargada, d'alçada, pas de tanques, llançament de javelina, velocitat i relleus. Els 3r ESO van respondre magníficament, amb esforç i amb un comportament exemplar.

Enhorabona a tothom

ENTRENAMENT DE FORÇA A LA PLATJA
(1r DE BATXILLERAT)

El 25 de Novembre, gaudirem d'un gran dia d'entrenament de força, dissenyat pels alumnes de 1r de batxillerat, a la platja del Grau de Castelló. Sempre és un plaer veure'ls treballar i gaudir aprenent. Seguiu així equip!

CARRERA SOLIDÀRIA “ACCIÓ CONTRA LA FAM”
(3r ESO I 4r ESO)

Durant el mes de desembre, es va dur a terme dues carreres solidàries, una amb 3r ESO i una altra amb 4t ESO. No vam poder juntar-les, ni tindre públic, degut a la pandèmia de la qual estem eixint.

Gràcies a tot l'alumnat que va participar, bé econòmicament, i/o amb el seu esforç, corrent i/o caminant.

Els diners recaptats, 650 euros, serà donat a l'ONG “Acció contra la fam”.

El resultat de la carrera va ser:

CURS

3º ESO

4º ESO

Or

Arnau

Soufian

Plata

Lluc

Laura

Bronze

Xavier

Mario

ENLACES
DE INTERÉS
INSTITUT EDUCACIÓ SECUNDÀRIA EL CAMINÀS.
C/ Pintor Soler Blasco, 3. Castelló de la Plana 12003
Tel. 964738995 | Mail : 12004217@edu.gva.es
Aceptar
En esta web usamos cookies propias y de terceros para proporcionarte nuestro mejor servicio. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Más información aquí