Institut Educació Secundària El Caminàs
   PROFESORADO    VALENCIÀ
Europa Transforma Castelló
23/12/2019
Els municipis juguen un paper cada vegada més important en la política de cohesió de la Unió Europea, i la dimensió urbana s'ha reforçat enormement amb els fons estructurals. 
Així doncs, el municipi de Castelló ha sigut recentment beneficiari de la major injecció de fons europeus de la seua història, que es plasmen en el finançament per part del programa operatiu FEDER de creixement sostenible 2014-2020 de l'estratègia de desenrotllament urbà sostenible i integrat EDUSI Castelló
Amb l'estratègia EDUSI Castelló, l'import del qual ascendeix a 20 milions d'euros, i finançada per l'Ajuntament de Castelló i la Unió Europea, es desenvoluparan en la ciutat de Castelló nombrosos projectes i iniciatives que transformaran Castelló i la vida del seu veïnat. 
L'objectiu de l'estratègia EDUSI Castelló no és un altre que transformar la ciutat de Castelló en un espai viu, que es puga experimentar, sentir, caminar, recórrer. Un espai sostenible, sense distàncies, amb equilibri. Un espai per a les persones, més humà, més amable. 
La ciutat de Castelló se sent més que mai part activa i implicada en el projecte europeu i Europa està cada vegada més prop de Castelló. En aquesta línia, l'Ajuntament de Castelló es proposa implicar el jovent, que és el futur de la ciutat, a través dels seus centres escolars, i invitar-lo a tindre un paper protagonista en el projecte europeu. 
Amb aquesta vocació naix el concurs “Europa Transforma Castelló”. El concurs pretén millorar el coneixement de la Unió Europea, desenvolupar i promoure la presa de consciència de la nostra ciutadania europea per mitjà de l'adquisició de nocions fonamentals, fomentar el plurilingüisme i familiaritzar l'alumnat amb l'ús de ferramentes TIC com a mètode de treball. 
Igualment, el concurs promourà el coneixement sobre la construcció europea des dels seus orígens en 1957 fins a l'actualitat, i posarà en relleu les diferents formes de vida i pensament dels pobles i ciutats i de les seues gents que componen les diverses cultures d'Europa; així com, específicament difondre què suposa per al desenvolupament de la ciutat de Castelló la inversió dels fons europeus a través de l'estratègia EDUSI Castelló.
I en aquest concurs han participats alumnes del nostre centre.

Aquest és el vídeo que ha realitzat l'alumnat de 2n del CFGS de Màrqueting i Publicitat per al concurs "Europa Transforma Castelló" de l'Ajuntament de Castelló per donar a conèixer com està millorant la ciutat gràcies a la major injecció de fons europeus de la història, que faran de Castelló una ciutat sostenible, innovadora, inclusiva i intel·ligent. Una ciutat que mira a Europa
 
Aquest video és la proposta dels alumnes de 2n de Gestió de Vendes i Espais Comercial del IES El Caminàs, tot amb la intenció de donar a conèixer el desenvolupament en la nostra ciutat la inversió dels fons europeus gràcies a l'estratègia EDUSI.
També podeu veure un vídeo de com vam realitzar el projecte.
 
Compartir:
CATEGORÍAS
Eventos
ExtraEscolares
Cursos
Empresas
ENLACES
DE INTERÉS
INSTITUT EDUCACIÓ SECUNDÀRIA EL CAMINÀS.
C/ Pintor Soler Blasco, 3. Castelló de la Plana 12003
Tel. 964738995 | Mail : 12004217@edu.gva.es
Aceptar
En esta web usamos cookies propias y de terceros para proporcionarte nuestro mejor servicio. Si continuas navegando, consideraremos que aceptas su uso. Más información aquí